Instructori

Mihaela Florenta

Tunde ReteganȘcoala Ekaterinei Miroshnichenko oferă cursuri unice de nail design. Cursurile sunt susținute de către experți cu experiență în tehnici originale. Aveți oportunitatea unică de a vă îmbunătăți abilitățile sau de a începe o nouă profesie. Cursurile de formare sunt împărțite în 3 niveluri de complexitate. Alegeți un curs de o complexitate corespunzătoare pregatirii dumneavoastra și începeți instruirea cât mai repede.

Ekaterina Miroshnichenko creează în mod regulat noi tehnici și modele de nail design, pe care le împărtășeste cu studenții săi în cadrul cursurilor.

Principalele avantaje ale cursurilor de nail design sunt:

  • învățarea tendințelor în nail art sub îndrumarea profesioniștilor.
  • învățarea principiilor de bază și a caracteristicilor produsele E.Mi de înaltă calitate.
  • programe generale dezvoltate pentru specialiști, fără cunoștinte in domeniul artei.

Ce cuprinde cursul de specializare?

În prezent, avem reprezentanți ai școalii în Rusia, în CSI, Europa și alte țări. Aveti posibilittaea de a urma cursuri de modelare și corectie a unghiilor la School of nail design by Ekaterina Miroshnichenko în Cluj-Napoca, București și în alte orașe, în conformitate cu programul reprezentantei din România.

În timpul cursului veți învăța principalele tehnici de modelare a unghiilor, veti lucra asupra perfomantei dumneavoastră si veți primi sfaturi practice și feedback de la instructorii Scolii.

După încheierea cursului de modelarea unghiilor veti fi capabil/a să vă puneți în practică ideile creative, să oferiți clienților dumneavoastră servicii noi și chiar să participati la concursuri profesionale la un nivel înalt.


Descriere cursuri
23