CursuriCursuri nail designNivel IINailcrust. Bas-felief Manicure

Nailcrust. Bas-felief Manicure


Nailcrust. Bas-felief Manicure

Cursul NAILCRUST BAS-RELIEF MANICURE! Este un curs de 1 zi, de Nivel II.
Ai visat vreodata sa inveti cum se face o textura sofistica in nail-design? Crezi ca e foarte dificil?
Noul curs al Ekaterinei Miroshchenko a fost creat special pentru tine! Modelarea florilor a devenit usoara chiar si pentru nailmasterii incepatori. Unicul autor al tehnicii Nailcrust face posibila crearea celor mai complicate texturi basorelief pe unghii cuajutorul 
NAILCRUST Pattern sliders.
Acum puteți imita măreția stilului baroc, texturii complicate a decorațiilor textile, dantelă de lux, linii subtile de petale de flori, arcuri grațioase.
Accesorii elegante, câteva mici rochii negre sau portretenegre de Audrey Hepburn vor fi perfecte pentru adevaratele femei .
E.Mi-Manicure, prin tehnica Nailcrust, arată excelent atunci când este creată cu tonuri nude blânde și culori pastelate din ultima colectie de vopsele-gel CITY WOMEN, EMPASTA Fashion Texture și E.MiLac Shades of Elegance.
Încantati-va clientele cu E.Mi-Manicure basorelief extrem de fina și eleganta!

 • Cum vă puteti înscrie?

  Trimiteti e-mail la romania-school@emischool.com cu copia de pe cartea de identitate, numarul de contact, cursul la care doriti să participati, perioada și orasul. In cazul in care doriti factura de avans pe firma va rugam sa trimiteti si datele firmei.

  Vi se va emite o factură de avans cu 50% din valoarea cursului, perioada de plata este 48 de ore de la emitere. Locul este considerat rezervat de la emiterea facturii, daca nu s-a facut plata avansului in 48 de ore veti pierde rezervarea locului!

  Ce va punem la dispozitie?

  Toate materialele necesare cursului, inafara de pensule și tipsuri.
  Se lucrează exclusiv cu produse E.Mi!

Durata cursului: 2 zile
Calificare necesară: Stilist-protezist
Grupele vor fi formate din maxim 10 persoane!


500 RON
Currently there is no course in your region.

Comments (0)Nailcrust. Bas-felief Manicure
23